Achtweekse training Mindfulness: 12 sepember

mind300x200

Start op maandag 12 september met de achtweekse training Mindfulness in Wijk aan Zee

De training Mindfulness bestrijkt een periode van acht weken. Gedurende deze weken is er iedere week een bijeenkomst van ongeveer twee uur. Aan de hand van diverse werkvormen oefen en onderzoek je, samen met een groep, jouw mogelijkheden om bewuster in het dagelijks leven te staan. Je traint je aandacht. De training start op maandagavond 12 september. Meedoen of meer informatie? Mail me via kalinkavanwees@gmail.com

Mindfulness of aandachttraining is je aandacht doelbewust richten op je ervaring van dit moment, zonder oordeel. Je leert op een nieuwe manier om te gaan met stress, pijn, verdriet, ongemak en andere emoties. Je oefent en onderzoekt, mediteert en leert bewuster in het leven te staan. Opmerkzaam zijn met een niet-oordelende houding.

Bewust en met aandacht leven, vraagt om dagelijkse oefening. Je kunt het vergelijken met piano spelen. Dat leer je ook niet alleen tijdens de lessen. Juist door dagelijks oefenen ontwikkel en verfijn je die vaardigheid. Tijdens de achtweekse training Mindfulness krijg je handvatten om de ‘aandachtspier’ in het dagelijks leven te trainen. Een levensveranderende training!

Waarom Mindfulness?
Diverse wetenschappelijk onderzoeken wijzen uit dat deze aandachttraining effectief is bij zowel lichamelijke als geestelijke klachten ten gevolgen van stress. Met Mindfulness leer je om op een meer bewuste manier hiermee om te gaan. Enerzijds leer je ruimte te geven aan negatieve gevoelens, anderzijds oefen je om je aandacht meer in het moment te brengen, zonder te oordelen.

Achtweekse training Mindfulness
Data: 12, 19 en 26 september, 3, 10, 17 en 31 oktober en 7 november
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Wijk aan Zee, precieze locatie krijg je gemaild
Bijdrage: € 300,- Dit is inclusief audiomeditaties op usb, werkboek, thee en iets lekkers. Betalen in termijnen is mogelijk.
Aanmelden: via kalinkavanwees@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.