Workshop Ice & Fire

Leer over de positieve effecten van de combinatie ademhaling en koudetraining en ondervindt het aan den lijve! We combineren theorie en praktijk, wat betekent dat je naast ademhalingsoefeningen uiteindelijk onder begeleiding de zee in gaat… Doe je mee met de workshop Ice & Fire op zondag 15 april? Stuur dan een e-mail naar kalinkavanwees@gmail.com
 
Ademhaling en koudetraining. Er is veel over gezegd en geschreven. De wetenschap zit er bovenop en is zeer positief over de gunstige uitwerking op lichaam en geest. Maar hoe zit het nu in elkaar? Wat doet de ademhaling en koudetraining met je, fysiek én mentaal? Op zondag 15 april vertellen we je er alles over en beantwoorden zoveel mogelijk vragen.
 
Tijdens de workshop doen we de ademhalingstechnieken binnen in de Maui-zaal van Aloha. Na de theorie gaan we de zee in. Dit kan in diverse gradaties en in je eigen tempo. Op 15 april vertellen we je hier meer over. Je kiest de optie die op dat moment voor jou het beste aanvoelt. We sluiten af bij de open haard met een warm drankje en delen ervaringen met elkaar.
 
Pilot en kosten
Deze workshop is uit enthousiasme ontstaan. We vragen daarom een minimale prijs van € 10,- per persoon. Dit is het bedrag van de kosten (huur zaal en drankjes) die we maken. Verder ben je vrij (en niet verplicht) om te geven wat je de workshop (meer) waard vindt.
 
Veiligheid
Tijdens de koudetraining zijn drie begeleiders aanwezig en wordt je geacht de besproken veiligheidsmaatregelen na te leven. Tijdens de theorie zullen we dit duidelijk bespreken. Doe je mee aan de workshop, dan doe je dat op eigen risico.
 
Workshop Ice & Fire
Datum: zondag 15 april
Tijd: 10.30 – 12.30 uur
Kosten: € 10,- voor de onkosten
Begeleiders: Peter Donders, Rob Smits en Kalinka van Wees
Aanmelden: kalinkavanwees@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.