Ice & Fire – het vervolg

Na de workshop van 15 april gaan we nog even verder met Ice & Fire. Op drie data komen we weer samen voor een vervolg: 22 april, 6 mei en 20 mei. Deze lessen duren ongeveer een uur. We doen een rustige ademhalingsoefening, gaan gezamenlijk het water in en delen de ervaringen onder het genot van een drankje. Ben je nieuwsgierig en wil je meedoen? Meld je dan aan via kalinkavanwees@gmail.com.
Ademhaling en koudetraining. Er is veel over gezegd en geschreven. De wetenschap zit er bovenop en is zeer positief over de gunstige uitwerking op lichaam en geest. Maar hoe zit het nu in elkaar? Wat doet de ademhaling en koudetraining met je, fysiek én mentaal? Ervaar het zelf op zondag 22 april, 6 mei en/of 20 mei.
 
Ice & Fire – het vervolg
Data: zondag 22 april, 6 mei en/of 20 mei
Locatie: Aloha Wijk aan Zee 
Tijd: 10.45 – 11.45 uur
Kosten: € 10,- 
Begeleiders: Peter Donders en Kalinka van Wees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.