Workshop Yin Yoga tegen kerststress

Zie je op tegen de gezellige maar drukke decembermaand? Voel je je een beetje uitgeblust zo aan het einde van het jaar? Kom dan tussen de feestdagen door naar de Ruimte voor een Yin Yoga workshop. Samen met Nanon Lahnstein ga ik op zaterdag 29 december met je de diepte in en geven we je een gevoel van ultieme ontspanning en contemplatie. Precies wat je nodig hebt om het jaar met een goed en rustig gevoel af te sluiten! 

Yin?
In Yin yoga worden posities langer vastgehouden. Zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lichaam niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lichaam beter te voelen. De Yin Yoga workshop heeft dan ook een rustig karakter. Je hoeft even niet intensief te bewegen maar neemt juist de tijd voor je lichaam en geest. 

De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en versoepelen van bindweefsel, fascia en gewrichten. Inmiddels is wel duidelijk dat niet alleen spierkracht ons fit maakt. Het gaat ook om de flexibiliteit van gewrichten en bindweefsel. Het stretchen van deze stugge weefsels houdt je jong en neemt opgeslagen spanning weg uit het lichaam.

Een mooier cadeau kun je jezelf niet geven! Rust, aandacht en inzicht. 

Yin Yoga Workshop 
Datum: zaterdag 29 december
Tijd: 12.00 – 14.00 uur
Plaats: Yogaschool de Ruimte in Wijk aan Zee. Bekijk op Google Maps. Gebruik zij-ingang de Kotter, dat is de ingang naast de Bibliotheek (in de buurt van de Reddingsbrigade).
Kosten: € 20.- Twee ‘stempels’ voor leden van de Ruimte,
NB: de workshop gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen
Aanmelden: deruimtewijkaanzee@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.