Workshop Mindfulness op 23 feb

mindfulness in wijk aan zeeBen je nieuwsgierig naar wat Mindfulness inhoudt? En wil je ontdekken hoe je met meer aandacht door het leven kunt gaan? Volg dan de workshop Mindfulness op 23 februari in de Ruimte in Wijk aan Zee. In twee uur tijd krijg je uitgelegd wat Mindfulness is en hoe je het kunt toepassen in het dagelijks leven. We doen veel praktische oefeningen die je direct kunt gebruiken.

Mindfulness of aandachttraining is je aandacht doelbewust richten op je ervaring van dit moment, zonder oordeel. Je leert op een nieuwe manier om te gaan met stress, pijn, verdriet, ongemak en andere emoties. Je oefent en onderzoekt, mediteert en leert bewuster in het leven te staan. Opmerkzaam zijn met een niet-oordelende houding.

Ben je enthousiast geraakt en heb je interesse naar de training Mindfulness van acht weken? Vanaf 1 maart start in de Ruimte in Wijk aan Zee een nieuwe training. Hier lees je meer over deze training. 

Meedoen of meer informatie? Mail me via kalinkavanwees@gmail.com. De workshop gaat door bij minimaal vier en maximaal 14 aanmeldingen.

Workshop Mindfulness
Datum:
 23 februari 2019
Tijd: 12.00 – 14.00 uur
Locatie: de Ruimte Wijk aan Zee, Dorpsduinen 12-14 Wijk aan Zee (bekijk op Google Maps)
Gebruik zij-ingang de Kotter, dat is de ingang naast de Bibliotheek (in de buurt van de Reddingsbrigade).
Bijdrage: € 20,- voor niet-leden of 2 ‘stempels’ voor leden van de Ruimte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.