Mindfulness training in de Ajna Tempel

Vanaf april geef ik weer een Mindfulness training! Volg vanaf vrijdag 5 april de training in de mini Ajna Tempel en maak serieuze stappen in het aanpakken van onrust in je leven. In acht weken tijd leer je op een nieuwe manier om te gaan met stress, pijn, verdriet, ongemak en andere emoties.

Mindfulness kun je wel vertalen als ‘opmerkzaamheid’. Het is een wetenschappelijk onderbouwde vorm van aandachtstraining. Gericht op bewust, in aandacht waarnemen om zo meer inzicht te krijgen in gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties. Hierdoor ben je instaat anders (wijzer?) je keuzes te maken. De training Mindfulness bestrijkt een periode van acht weken. Aan de hand van diverse werkvormen oefen en onderzoek je, samen met een groep, jouw mogelijkheden om bewuster in het dagelijks leven te staan.

Waarom Mindfulness? 
Diverse wetenschappelijke onderzoeken wijzen uit dat deze aandachttraining effectief is bij zowel lichamelijke als geestelijke klachten ten gevolgen van stress. Met Mindfulness leer je om op een meer bewuste manier hiermee om te gaan. Enerzijds leer je ruimte te geven aan negatieve gevoelens, anderzijds oefen je om je aandacht meer in het moment te brengen, zonder te oordelen.

Achtweekse Mindfulness training
Data: 5, 12, 19 april, 10, 17, 24 mei, 7, 14 juni (niet in meivakantie en de dag na Hemelvaartsdag)
Tijd: 11.00 – 13.00 uur
Locatie: (Mini) Ajna Tempel, Merel 415, 1965 GN Heemskerk (Piet Blom gebouw)
Prijs: € 347,-
Dit is inclusief audiomeditaties op usb, werkboek, thee en iets lekkers.
Meer informatie: kalinkavanwees@gmail.com
Hier aanmelden

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.